Skip to Main Content

Jus

Lovdata og andre nyttige ressurser innen fagområdet jus

Merknader/markeringer vises ikke

1. Sjekk at boksen Vis markeringer er huket av. Dette er særlig relevant for MAC-brukere, da denne standardinnstillingen blir skrudd av for disse maskinene når Lovdata blir oppdatert fra sentralt hold.

:

2. Av og til hjelper det å lukke programmet og gå inn igjen, eller å trykke inn shift-tasten når man trykker på henvisningen

3. Prøv denne oppskriften (mulig dette gjelder spesielt MAC-brukere)

1. Trykke på tannhjulet
2. Gå inn på eksamensreglement
3. Velge den eksamen du skal benytte Lovdata Pro i
4. Starte Lovdata på nytt

4.  Fritekst i merknadsfeltet vil ikke vises i eksamensmodus

Jeg får beskjed om at Lovdata er låst

Dette kan skje hvis man går inn i Lovdata fra lenken i Wiseflow og bruker Digital eksamen-lenken før selve eksamenstidspunktet. Brukeridenten blir da låst og Lovdata må kontaktes for å låse brukeren opp igjen.

På selve eksamensdagen brukes altså ikke den samme lenken som du ellers bruker. Gjennom hele semesteret er eksmensmodulen tilgjengelig i Lovdata Pro. Bruk denne til å teste hvordan programmet vil virke på eksamen.

 

Lovdata kan kontaktes på telefon 23 22 93 00.

Hvor kan jeg se rettskilder og lovlige merknader på eksamen?

Gå til eksamensmodus og velg Eksamenreglement og så Generisk reglement for BI, eller på det kurset du skal ha eksamen i. Merk at alle kurs hvor Lovdata brukes på eksamen, har det samme eksamensreglement, dvs adgang til de samme rettskildene ved eksamen og samme regler for hvilke merknader som er lov, eller synlige. Se avsnittet i kurs-filmen som omhandler dette og se også Lovdatas egne hjelpesider om dette.